Impact vanuit je Essentie.

Die leider, directeur of CEO die vanuit zijn Essentie denkt en doet is authentiek en heeft de meeste impact.
Je Essentie heeft van nature overzicht, straalt vertrouwen uit en kent de kracht van het even ‘niet weten’. Kwaliteiten die leiden tot de antwoorden op je uitdagingen.
Tijdens onze gesprekken ga je je eigen Essentie steeds meer ervaren en benutten.

Tijdens onze gesprekken verbind ik mij met jou en jouw context. Ik luister en stel vragen die jou leiden naar jouw antwoorden op de complexiteiten waar je mee te maken hebt. Ik ben jouw spiegel en zeg wat gezegd dient te worden om jou verder te helpen.

Bewust zijn als poort naar succes.

Er zijn momenten waarop je als leider je perspectief wilt toetsen. “Hoe kijk ik naar mijn, ons bedrijf?” Het kan goed zijn om met een extern iemand, die voldoende ervaring heeft en objectief kan kijken, jou te laten spiegelen
Helicopterview, reflecteren, afstand nemen, zijn allen voorbeelden van bewust – zijn. Bewust zijn stelt je in staat te schakelen. Schakelen tussen enerzijds snel handelen en beslissen, efficiënt zijn en anderzijds kunnen vertragen en ontspannen om effectief te zijn. In staat zijn te schakelen, rust en vertrouwen uitstralen, zijn fundamentele kenmerken van een excellent leider. Ook bij het afstand nemen van de dagelijkse praktijk kan een externe objectieve gesprekspartner een meerwaarde zijn.